2017. december 14., csütörtök

Pályázati felhívás



Az erdőszentgyörgyi Szent György Technológiai Líceum a Bodor Péter Művelődési Egyesület, a helyi önkormányzat, a Europe Direct Tarnave támogatásával 2017-ben újabb pályázatot hirdet V- XII. osztályos tanulóknak 
Fény - címmel.

Kell a sötétség, hogy meglátsszon a fény.”
/Potozky László/

            A fény életünk kulcsfontosságú, meghatározó, nélkülözhetetlen eleme. Kérjük, hogy gondolkodjatok el és fogalmazzátok meg vagy rajzoljátok le azt, hogy nektek mit jelent a fény, milyen gondolat tölti el lelketek a fény kapcsán.
  
Írásaitokat három műfajban közvetíthetitek: próza, vers, rajz.
A munkákat postai úton ( Liceul Tehnologic “Sfantul Gheorghe” Sangeorgiu de Padure, Pta. Rhédey Claudia nr. 2, cod 547535, jud Mures) vagy nokeva51@gmail.com és lknomi@yahoo.com címekre várjuk.
Az elküldött anyag kérjük, hogy tartalmazza a diák nevét, osztályát, email címét és telefonszámát, ugyanakkor a felkészítő tanár nevét és telefonszámát. Köszönjük.
Beküldési határidő: 2016. január 18.

A Kárpát-medence bármely magyarlakta településéről várunk munkákat.
Az értékelésre és díjazásra 2018. január 22 - én kerül sor. Nagylelkű támogatóinknak köszönhetően a díjazottak értékes könyvjutalomban részesülnek.

Erdőszentgyörgy, 2017. dec. 5.                                                                                                   Szervezők:
                                                                        az erdőszentgyörgyi magyartanárok
 

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése